🚚 Gratis verzending vanaf €30,-
⌚ Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden!
💸 Tevredenheidsgarantie - Niet goed, geld terug!
Previous slide
Next slide
januari 19, 2022 in Apestoned smokeverhalen

Jonko in Walibi met Annemarie

Een dag zoals vele dagen. Ons vriendinnen groep, bestaande uit 8 meiden, gingen weer samen op pad. En waar wij gaan, gaan ook de jointjes. Dus in dit geval ook naar Walibi Holland. Al zin hebbende in de dag begonnen we de dag goed met een jointje. Want wake en bake op deze dagen moet kunnen. Zo belandde wij al met rode oogjes in Walibi en al snel pakten wij de eerste achtbanen. Totdat weer de lust in een jointje begon te groeien, vast herkenbaar. Zo doende werden er weer 8 jointjes gedraaid. We zaten in een kinderpark dus hadden we besloten de jointjes op een afgelegen plekje en wat verstopt zouden roken. De behoefte was weer gevuld en zo gingen we weer achtbanen in en uit, wonnen we nog een knuffel en werd er nog even ergens wat gegeten. En nee niemand werd gelukkig misselijk of iets. Vervolgens, je raad het misschien al wel. Hadden wij, de dames, toch wel weer zin in een lekker jointje. Maar om nou weer afgelegen en verstopt te roken was niet voor ons weggelegd, we waren tenslotte in Walibi! Zo kwam een van de meiden met het beste idee om een lekkere toeter in het reuzenrad te roken. In een van de hoogste attracties, met uitzicht over heel Lelystad, ons gewonnen knuffel en ja, die 8 jointjes! Het perfecte moment van de dag. En misschien wel de meest gave blow plek, want zeg nou zelf. Je haren in de wind, op grote hoogte, op de leukste plek een jointje kunnen roken, wie wil dat nou niet?One Comment

  1. januari 21, 2022 at 5:19 pm

    Jonkofilm

    Beantwoorden

    Zou ik zelf nooit doen gezien het feit dat ik al hoogtevrees heb van mezelf laat staan als ik de stoned paranoia krijg, maar wel zieke spot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree

Verkrijg 10% korting bij het invullen van je email!