Gratis verzending vanaf €30,00 / voor 13:00 besteld, vandaag verzonden!

Levering

Anoniem bestellen

Bankafschrift

Bij sommige banken kunnen je ouders/verzorgers tot je 18e je af -en bijschriften zien. Om te voorkomen dat zij dit zien hebben wij ervoor gekozen om onze merknaam niet terug te laten komen op jullie afschriften. De afschrift wordt verstuurd naar de naam: TradingApe. Geen stress over je bankafschriften dus!

Discretie Apestoned merk

Omdat helaas niet iedereen zoveel van smoken houdt als dat wij doen. kan het zijn dat je niet graag te kijk loopt met ons logo. Om deze reden verzorgen wij uiterste discretie bij het verzenden van onze pakketten. Op onze verpakking is nergens onze naam of logo te zien waardoor je met een gerust hart het pakket kan laten bezorgen.

Bestellen en betalen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Voor 13:00 besteld = morgen in huis! Met uitzondering van zaterdag- en zondag bestellingen. De bestellingen worden bezorgd door DPD Parcel

Welke betaalmethode kan ik gebruiken?

Je kunt in onze webshop afrekenen met iDeal, Apple pay, CreditCard, Bancontact en PayPal met behulp van de betaalmethode Mollie.

Verzenden

Wat zijn de verzendkosten?

Bij Apestoned willen wij de klant niet teveel belasten met verzendkosten. Om deze reden hebben wij besloten om de helft van de verzendkosten voor eigen rekening te nemen. De verzendkosten bedragen nu maar €2,95 per bestelling

Bestellingen boven de €40,00 = Gratis verzending

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja, Als je een bestelling geplaatst hebt krijg je via de mail een Track & Trace code toegestuurd waarmee je je bestelling kan volgen.

nl Dutch
X