🚚 Gratis verzending vanaf €30,-
⌚ Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden!
💸 Tevredenheidsgarantie - Niet goed, geld terug!
Previous slide
Next slide

Producten Retourneren

Online gekochte producten mag je binnen 14 dagen retourneren (dit is op eigen kosten en in de originele verpakking). Mocht je jouw product retour willen sturen, stuur ons dan een berichtje en dan helpen wij je met de retour zending.

Garantie

Op alle producten die u bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een product bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. U moet een product in ieder geval 30 dagen zonder problemen kunnen gebruiken. Een product is niet goed wanneer het niet compleet is, beschadigd is, kapot is of niet naar behoren functioneert.. 

Wanneer een product niet naar behoren functioneert binnen de toepasselijke garantietermijn, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing (bijvoorbeeld door middel van een (gratis) reparatie, een nieuw vervangend product of creditering van het betaalde bedrag). Wanneer het probleem met het product is veroorzaakt door uw eigen toedoen dan vervalt het recht een (gratis) reparatie, een nieuw vervangend product of creditering van het betaalde bedrag. Heeft u het product normaal gebruikt maar is het binnen 30 dagen al kapot of versleten? Neem dan contact met ons op via webshop@apestoned.nl

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree

Verkrijg 10% korting bij het invullen van je email!