Apestoned smokeverhalen

Shoppa dicht? Geen probleem

Shoppa dicht? Geen probleem We kennen ze allemaal wel, die shady ass dealers die je eens in de zoveel tijd belt omdat je vergeten bent dat de shoppa’s al dicht zijn. Nou het was weer zo’n avond. De shoppa’s bij ons in de buurt zijn meestal rond 21:00/22:00 dicht. We hadden van tevoren al wat jonko’s gerookt maar hadden nog wel wat extra’s nodig. Zonder de openingstijden te checken zijn we de auto in gestapt (maak je geen zorgen er was een B.O.B bij) en naar de shoppa geraced. Over de mogelijke boetes die gegeven konden worden zullen we het maar niet hebben, we rijden uiteindelijk de Croeselaan in. Eenmaal voor de dichte deur komen wij er achter dat we te laat zijn. Kutzooi wat nu dan? Gelukkig had ik nog het nummer van een oude vriend in mijn telefoon staan, dealer Kees. Ik bel hem op voor een donnietje wiet en krijg te horen dat ik over een kwartiertje bij de Jumbo in de buurt moet zijn. Na een klein uur wachten horen we dan eindelijk een scooter onze kant op komen. Het was niet Kees wat wij best vreemd vonden. Toen wij vroegen voor wie hij hier was bleek hij voor Kees in te vallen die avond. Hij zag er best gespannen uit, keek de hele tijd om zich heen en wilde volgens mij het liefst zo snel mogelijk weer weg. Ik gaf hem een tientje waarna hij snel een groot zakje in mijn handen propt en razend snel weer op zijn scooter springt en wegrijd. Ik had nog geen tijd om te checken wat hij me had gegeven voordat de inval dealer weg was gereden. Omdat de inhoud niet aanvoelde als wiet besloot ik onderweg naar de auto toch maar ff te checken. In plaatst van een grammetje wiet zitten er 10 blokken assie voorverpakt en al in het zakje. ‘HAHAHA jackpot! Die sukkel heeft het verkeerde zakje gegeven dacht ik. Eenmaal in de auto heb ik m’n vrienden gelijk maar een grammetje gegeven. Na een prima avond chillen hebben we niks meer van Kees gehoord over de fuck-up van zijn invaller. We hebben hem ook nooit meer gezien en weten tot de dag van vandaag niet of hij nu ‘ontslagen’ is, alles uit eigen zak heeft moeten betalen of niks meer van zich heeft laten horen. Wat we wel zeker weten is dat we een goedkope maar vooral gezellige avond hebben gehad.   Als je dit leest invaller van Kees, Thanks man.

Join the conversation

WINKELWAGEN 0