Apestoned smokeverhalen

Redder in Nood

Smoken tijdens corona,

bij ons in de vriendengroep ging dat ineens in een stuk rapper tempo. En dat terwijl de overheid had bedacht dat om één of andere reden shoppa’s maar tot 20:00 open mochten zijn. Hier werd natuurlijk zo veel mogelijk op gelet maar af en toe was er geen tijd om ff langs de shoppa te gaan of waren we het simpelweg vergeten. Dit was dus zo’n keer.. Ik zat met een paar matties op een bankje en opeens kwamen we erachter dat onze bijna wiet op was, oftewel: dikke shitzooi. We smoken nogal wat weg op een avondje dus dit zou een aardig probleem worden. Toch maar begonnen met een jointje voor de avond aan draaien, komt opeens als een soort engel uit de hemel een guy aanlopen met de vraag: “Faka boys, hebben jullie toevallig nog een nieuw nummer nodig voor wiet?” Dus wij denken: dit is echt te toevallig om waar te zijn; er komt opeens uit het niks een dealer aanlopen met de vraag of wij nog wiet nodig hebben, daar waar we ook werkelijk wiet nodig hebben! Dus wij inderdaad aangenaam verrast met zijn komst allemaal zijn nummer in onze telefoon gezet maar… we hadden nog geen wiet. Gelukkig was deze guy goed voorbereid en had ie een grammetje of twee bij zich voor ons. Dus wij toch blij dat we wel alvast geld hadden gepind om naar de shoppa te gaan, want daar stond ineens de shoppa voor onze neus. Als een soort ghetto Disney sprookje kwam het op het einde dus toch nog goed voor ons en zijn we die avond toch nog Apestoned geworden!

Join the conversation

WINKELWAGEN 0