Apestoned smokeverhalen

Hoe Pieter wiet heeft geregeld in London, UK

Mijn gekste smoke-verhaal speelt zich af in Londen, UK, ik was daar met mijn pa, neef en opa. We zaten met z’n 4e nog een biertje te drinken in de pub, en nadat mijn vader en opa aangeven dat ze terug gaan naar de Airbnb, begint het avontuur. Ik bestelde nog een biertje met m’n neef maar ik begon ook wel zin te krijgen om wat te roken, dus ik vroeg aan hem of hij zin had om op zoek te gaan. Dat had hij in eerste instantie wel, dus we beginnen te wandelen richting een drukker deel van de wijk (het was inmiddels al zeker 11 P.M.) Na wat rond vragen komen we er achter dat we rond het lokale metro station moeten gaan zoeken, met weinig succes. Wanneer we het bijna op willen geven en terug willen gaan, vraagt er een dakloze of ik misschien wat geld voor ‘m heb. Ik geef aan dat ik wel wat voor hem heb, maar dat ik er wel wat voor terug wil en nadat ik ‘m uitgelegd heb wat ik zoek vliegt hij de straat uit met de term: ‘Follow me!’ dus dat besloten we te doen. Hij loopt naar een benedenhuis in een luxe wijk van Londen, begint op de ramen te tikken en te roepen: ‘MAGIC, MAGIC?!’ maar (de waarschijnlijke dealer, Magic) was helaas niet thuis. Maar zo makkelijk ging onze maat de strijd niet opgeven, dus na weer een stuk achter ‘m aangewandeld te hebben gaat hij bij een huis naar binnen, waar hij na 2 minuten weer uit komt met een jongeman die ons verder kon helpen. We lopen met hem mee en hij legt uit dat wij het geld wat we hebben moeten geven, daar krijgen we dan zijn portemonnee voor terug terwijl hij naar de ‘stashplek’ gaat om de door ons bestelde wiet te halen. Hij loopt een zijstraatje in, en wij lopen rustig naar de afgesproken plek, waar we een paar minuten wachten. Net op het moment dat mijn neef en ik toch wel erg beginnen te twijfelen of we de dealer ooit nog terug gaan zien, komt hij aangelopen. Ik geef z’n portemonnee terug en krijg een klein zakje wiet in m’n hand gedrukt, het was nog geen gram en we hadden er 30 pond voor betaald. Echt een goeie deal kan je het dus niet noemen, maar ik heb daarna samen met m’n neef allebei een heerlijk jointje gedraaid om van te genieten.(hiervoor moesten we ook nog een pakje Marlboro gold halen omdat ik destijds alleen menthol rookte en we anders niks hadden om mee te draaien, dat pakje kostte 13 pond :L) We hebben er dus wel wat voor moeten doen en betalen, maar het is zeker een mooie ervaring om op terug te kijken en ik kan Engeland weer afvinken in de lijst met landen waar ik een jointje gerookt heb.

Join the conversation

WINKELWAGEN 0