Apestoned smokeverhalen

Dealers in Lloret de Mar

Mijn verhaal begint in het zonnige Lloret de Mar. Wat vrienden en ik waren daar 11 dagen op zuipvakantie. Nu zijn wij wel aardige smokers en begonnen we al snel behoefte te krijgen aan een lekker jointje in de Spaanse zon. Gelukkig stonden er op elke straathoek bij de strip mannen die vroegen of je wiet of hasj wilde kopen.    Uiteindelijk hapten we bij iemand die op de hoek stond van een discotheek nadat we straalbezopen naar buiten kwamen. Hij gaf aan dat we naar een steegje mee moesten lopen voor de politie ons zou betrappen, dus dat deden we maar braaf. Eenmaal in het steegje aangekomen wilde we natuurlijk eerst even de kwaliteit ruiken en zien van de hasj aangezien onze beste man astronomisch hoge bedragen van zo’n €30 per gram vroeg.    Terwijl we stonden te checken vonden we de man zich vrij vreemd gedragen. Ook stonden we in een afgelegen steegje waar amper mensen liepen en merkte we door oogcontact dat het geen goed gevoel gaf bij ons. Toen we wilde afrekenen werd hij ook nog eens boos om het feit dat we hem “te weinig” geld zouden hebben gegeven. Dit zorgde voor een discussie waarbij we uiteindelijk heel weinig hasj kregen en veel te veel hadden betaald. Afijn, wij al blij dat we de hasj hadden en we wilden graag zo snel mogelijk weer terug naar het drukke gedeelte van de strip, maar de man werd steeds bozer en het was duidelijk dat hij meer geld wilde en ons anders niet zomaar met rust zou gaan laten.    Op dit moment staat hij tegen ons te schreeuwen bij een pinapparaat en wordt de situatie steeds grimmiger. Plotseling komen er vanaf de strip een man en een vrouw aanlopen, duidelijk een stel. De man was een soort popeye en de vrouw een soort barbie. Nu komt het stel op 2 meter afstand van ons discussiërende groepje en ineens laat popeye barbie los en begint hij op onze dealer in te slaan. Er ontstaat een heel gevecht tussen de twee waar popeye overduidelijk de overhand in heeft. Voor ons had het moment niet beter kunnen zijn dus wij lopen snel weg en vragen nog gauw aan barbie wat er aan de hand is en waarom ze aan het vechten zijn. Bleek het dus dat onze dealer popeye de dag ervoor had opgelicht en dat hij nog een appeltje met hem te schillen had.    Uiteindelijk zijn we snel naar de andere kant van de strip gelopen en op de rotsen bij het strand gaan zitten om dus een lekker jointje te gaan draaien. Ik haal dus de hasj uit mijn zak en terwijl ik dit doe, tovert een andere vriend van mij ongeveer een gram hasj uit zijn eigen zak en zegt lachend; “ik had al het gevoel dat we te weinig voor veel zouden krijgen dus toen we mochten ruiken aan zijn hasj heb ik dit stuk afgebroken en in mijn zak gestopt”.    Al met al hebben we achteraf toch de rollen nog goed om te weten draaien en hebben we hierdoor iedere avond lekker kunnen spacen op het strand in Lloret de Mar.    Bedankt voor het lezen en veel smokeplezier!

2 Replies to “Dealers in Lloret de Mar”

 1. Lena Oliva

  Ik ga in augustus naar Lloret de mar met gezin. Maar we hebben kinderen…kunnen we het risico nemen om mee te nemen? Wat gebeurt er als we gepakt worden?

  En kunnen we in Lloret de mar ergens een shop vinden.

  Please antwoord of advies naast Stoppen😊😆

  1. Ape Stoned[ Post Author ]

   Hoi Lena,
   Hele goede vraag!
   Wij weten niet precies wat er gebeurd als je op de grens wordt aangehoden met wiet of hasj, op de website hieronder kunnen ze je er meer over vertellen: https://allaboutweed.barcelona/nl/

   In Barcelona heb je meerdere ‘Social clubs’ waar je heen kan om wiet of hasj te halen. Je moet eerst lid worden van een social club om vervolgens je wiet er te kunnen halen. Wij raden Social club Feliz in Barcelona aan (1:10 rijden vanaf Lloret).

   Succes 😉

Join the conversation

WINKELWAGEN 0