Apestoned smokeverhalen

Wees high als je high bent

Ik heb het altijd al willen doen, op het hoogste puntje van de berg high worden met een prachtig uitzicht op de witte bergen. Tijdens wintersport op december 2019 in Frankrijk is het ons gelukt. M’n beste maat en ik hebben een paar joints alvast voorgedraaid de ochtend van te voren. We zagen er namelijk tegenop om dat te doen boven op de berg met wind, sneeuw en een temperatuur van rond de -5 graden. Eenmaal op de top van de berg gekomen zagen we een perfect bankje met een prachtig uitzicht. We dachten allebei natuurlijk, dit wordt ‘m! We steken de joint op en… aahh, wat is dat genieten. Net zoals op een warme zomerse dag die eerste slok van een lekkere koude Cola. Damn. Langzaam maar zeker werden we goed gehit door de J, en besloten we om lekker te gaan skiën. Nou, stoned skiën is dus echt wel een aanrader! Zeker als je al wat meer ervaren bent en niet meer over de techniek hoeft na te denken. anders ga je er te veel over nadenken en komt misschien het “paranoia effect” naar boven. Gelukkig was dit bij ons niet het geval en viel die jonko heerlijk! Na een iets van 2 uur geskied te hebben, besloten we om effe lekker op een terras na te genieten van de ervaring met een koud pilsje erbij. Dus fellow smokers en wintersport fans, wees de volgende skivakantie lekker high als je high bent! Veel plezier alvast 🙂

Join the conversation

WINKELWAGEN 0