Apestoned smokeverhalen

Blind in de Hotbox

Het begon als een gezellige borrelavond met vrienden. Chille vibes, goede gesprekken en leuke mensen. Een vriend van me had wat jonko’s bij zich. Hij vroeg: Heb je zin om een jonko te poffen? Ik ben altijd wel down voor een lekkere jonko bij een avondje chillen, dus ik dacht aight lets go. Die vriend waar we zaten heeft een gekke hotboxplek. We stonden boven aan de brandtrap, het is een kleine ruimte die is afgesloten met een koepel boven je hoofd. Meestal als we daar een jonko klappen worden we echt tering stoned. De eerste jonko ging aan en deze kickte al snel lekker in bij mij. Die jonko was al veel te snel op, dus die vriend van mij pakt er een tweede bij. We zijn allebei niet zo verstandig dus deze staken we natuurlijk meteen aan. Ik was al vrij stoned aan het worden. Precies hetzelfde gevoel als normaal, alleen een ding was anders deze keer. Halverwege de tweede jonko werd alles een beetje fuzzy, een beetje donker bijna. Het leek alsof het licht in de ruimte werd gedimd. Ik deed mijn ogen even dicht en ik wreef er eventjes in. Ze gingen weer open en het was helemaal zwart. Ik kon helemaal niks meer zien. Toen zei ik tegen die vriend: “Jo volgens mij ben ik blind?!?” Die geloofde me niet en moest vooral hard lachen. Een vriend heeft me eens verteld over zijn ervaring met blind zijn door smoken. Het was bij hem toen tijdelijk, dus ik bleef nog redelijk kalm, maar het was wel echt klote. Wij gingen weer naar boven terwijl ik nog steeds niks kon zien. Een groot probleem was dat ik als enige wist welke sleutel de goede was van het huis. Het was echt zo’n bos van 20 sleutels. Ik moest dus blind een voor een de sleutels proberen, terwijl die andere boys me aan het uitlachen zijn. Op dit moment begon ik gelukkig langzaam weer dingen te zien. Uiteindelijk waren we weer binnen en was ik de rest van de avond apestoned. Ik denk dat de combi van die gekke hotbox en flinke jonkos roken ervoor heeft gezorgd dat ik even tijdelijk blind werd. Niet de beste ervaring, maar wel lachen voor een keertje.

Join the conversation

WINKELWAGEN 0