Apestoned smokeverhalen

Miniblog Stashproducten

STASHPRODUCTEN MINI-BLOG:

Stashproducten zijn er in veel verschillende stijlen, maten en materialen. Je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan kleuren, afwerkingen en materialen, waaronder kunststof, metaal, leer, kurk en zelfs bamboe. Er zijn stashproducten voor elk budget en elke smaak. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig kunststof doosje of een luxe leren koffer, er is altijd een stashproduct dat bij je past.

Stashproducten kunnen worden gebruikt voor het opbergen en verbergen van je blow en wiet accessoires, maar ze kunnen ook worden gebruikt voor het organiseren van je spullen. De meeste stashproducten zijn voorzien van interne compartimenten waarmee je je spullen kunt organiseren. Je kunt bijvoorbeeld je blow en wiet accessoires in verschillende compartimenten organiseren, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. De Gorilla Bag van Apestoned heeft meerdere compartimenten voor bijvoorbeeld je grinder, aansteker, tip, jointbuisjes, rolling tray en wietpotje.

Als je opzoek bent naar stash voor voorgedraaide joints is de  RAW triple pre-roll case – ApeStoned wellicht iets voor jou!

Stashproducten zijn ook handig voor het verbergen van je spullen als je op reis bent. Er zijn veel verschillende soorten stashproducten die je kunt gebruiken om je spullen te verbergen, waaronder kleine koffers, tassen, dozen en zelfs kunststof containers. Met de juiste stashproducten kun je je spullen veilig verbergen als je op reis bent, zodat je je spullen niet kwijtraakt of gestolen wordt.

Onderstaande text door CNNBS.nl:

Iedere zichzelf respecterende cannabisliefhebber heeft thuis wel een stash box, of anders op zijn minst een vast plekje om de broodnodige wiet en parafernalia te bewaren. Maar wat nou als je buiten de deur gaat blowen? Doe je dan een snelle greep in je stash box, of neem je gewoon alles mee in deze handige, geurdichte Gorilla Bag van – we verzinnen het echt niet – Apestoned?

Als je regelmatig van een jointje geniet dan heb je waarschijnlijk ook wel een stash box thuis. Ga je op bezoek dan is zo’n kistje met parafernalia echter niet handig om mee te nemen. Uiteraard kun je dan gewoon even je zakken vullen met alles wat je nodig denkt te hebben maar dat is ook niet altijd handig. Je zakken puilen uit van de vloeitjes, voorgedraaide joints en de wiet die je ook met mondkapje op nog in de hele trein of bus ruikt. Dat kan beter want voor thuis én voor onderweg is er nu de Gorilla Bag, een geurdicht etui met ruimte voor al je blowersbenodigdheden.

Gorilla Bag

Zie je het al voor je, met je houten stash box naar een feestje of de coffeeshop? Nee, dan is de Gorilla Bag van Apestoned echt een stuk handiger. Die is namelijk speciaal gemaakt voor mensen zoals wij, om al je parafernalia en je wiet geurvrij overal mee naartoe te nemen. Dat niet alleen maar hij maakt het draaien van een jointje op locatie ook stukken makkelijker want hij bevat ook een handige rolling tray.

Gorilla Bag – ApeStoned

Liever helemaal niet draaien als je ergens op bezoek bent? Dan draai je toch even van tevoren en neem je je eigen voorgedraaide joints gewoon mee in een van de twee meegeleverde joint houders. De Gorilla Bag bevat verder ook een grinder, en een afsluitbaar doosje voor je wiet. Kortom, alles wat je als cannabisliefhebber maar nodig kunt hebben, geurloos binnen handbereik.

Join the conversation

WINKELWAGEN 0